Grote Clubactie 2018!
14-9-2018

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doet ZHC ook weer mee en wij hopen dat onze spelers weer zo veel mogelijk loten willen verkopen!

Vorig jaar hadden wij al als doel om een TV (met abonnement) aan te schaffen. Helaas is de aanschaf nog niet gelukt/ gedaan maar dat gaat op korte termijn gebeuren.

Wat we dit jaar met de opbrengst willen  gaan doen, is nog niet bekend. Dus heb een leuk idee/ voorstel waar iedereen binnen ZHC iets aan heeft, laat het dan weten.

In het weekend van 15 september aanstaande en in het weekend van 22 september 2018 zullen de loten onder de teams en spelers worden uitgedeeld.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze club! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen.

Voor het speler die de meeste loten verkoopt is er een leuke verrassing!!

Ook voor het team dat (procentueel) het meeste loten verkoopt is er weer een verrassing voor het hele team!!

Meer informatie vind je in de bijlage.

Bijlage: Brief lotenverkopers (Grote clubactie) 2018 ZHC.docx

dinsdag 18 december 2018