Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
Inschrijfformulier Charles Toernooi zaterdag 6 juli 2019 (Senioren)
6-5-2019

Op zaterdag 6 juli aanstaande organiseren wij het jaarlijkse Charles Mee d`n Bolle Kaant Toernooi voor Senioren. Als jij het aandurft om samen met je team de wisselbeker te veroveren, meld je dan aan middels bijgaand inschrijfformulier.

 

Vorm een team bestaande uit 6 spelers (plus eventuele wisselspelers). We beginnen om 12.30 uur en rond 23.00 uur sluiten wij het feestje af. Tijdens het toernooi zorgen wij voor voldoende snacks en eten. Als je geen hockeystick hebt is dit geen probleem, bij ZHC zijn er genoeg aanwezig.  Wel moet je zelf zorgen voor kunstgras-schoenen (of stevige gymschoenen),  scheenbeschermers en een bitje (verkrijgbaar bij ZHC aan de bar).

 

Om je als team goed voor te bereiden op het toernooi , organiseren wij een speciale training op woensdag 3 juli a.s. van 20.00 tot 21.00 uur op het veld van de ZHC.

 

Dus wil je samen met vrienden en/of vriendinnen een gezellige hockeydag beleven, schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier dat je je aantreft in de bijlage. Deze kun je sturen naar: [email protected] Bij dit adres kun je ook terecht voor al je andere vragen en/of opmerkingen. 


Graag tot de 6e!
Bijlage: 2019 Inschrijfformulier Charles toernooi senior(1).docx
 
 

Statistieken

vrijdag 5 juni 2020
Aantal leden (info) 158
Nu online 43
Leden met @ 99,4%
SMS Bereik (teams) 63,9%
Inloggen

Mededelingen

Agenda

de agenda is leeg
  hele agenda

Wedstrijdschema

Bar

juni 0 %
juli 0 %
augustus 0 %

Bardiensten

Recente verslagen

Nog geen verslagen.