Commissie leden en vrijwilligers gezocht
22-10-2019
Scheidsrechters indeling, Sponsoring, barcommissie leden, TC, zomaar een greep uit de vrijwilligers die we hebben bij ZHC. En we zijn er ontzettend blij mee dat deze mensen terwijl ze bij de club zijn de handen uit de mouwen willen steken.

Wat we bij onze vereniging wel merken is dat het groepje dat dit doet een vaste kern is van Senioren en ouders die zich al langer wegcijferen voor de club.

Met veel nieuwe jeugdleden willen we toch een oproep doen bij de groep leden en ouders die op zaterdag op de club zijn, om ook te komen helpen!

Dit hoeft niet meteen uren per week te zijn, we houden de drempel laag: val eens in de maand een keer in achter de bar, of help een keer de de sponsorzeilen schoon borstelen. Dit zou de huidige groep vrijwilligers weer iets meer lucht geven.

Want dat is het, als we met genoeg mensen zijn is het gezellig en licht werk. En zo moeten we dat houden!

Een greep uit de taken waar we nog hulp kunnen gebruiken:

-Barcommissie
-Sponsorcommissie
-Werving / Marketing commissie (ledenaanwas)
-Scheidsrechterscommissie

Heb je intresse, dan horen we dat graag van je!

woensdag 13 november 2019
Aantal leden (info) 154