BESTUUR

Bedankt voor jullie stem op ZHC! Rabo clubsupport 2020
23-11-2020

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

ZHC heeft €920,- opgehaald in de Rabo Clubsupport-actie. Dat hadden we niet kunnen doen zonder jullie steun. We willen iedereen hier dan ook ontzettend voor bedanken!

Dit geld zal op een mooie manier besteed worden aan de leden, zodra de Corona-maatregelen het weer toelaten.

Namens ZHC, nogmaals bedankt!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van ZHC

Corona-maatregelen KNHB (update 16 oktober 2020)
20-8-2020

Beste leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

ZHC volgt de maatregelen vanuit de KNHB en de rijksoverheid. Dit betekent vanaf woensdag 14 oktober 2020 het volgende

- De kantine is vanaf dinsdag 29 jl. gesloten;
- vanaf 14 oktober jl. zijn alle competitiewedstrijden voorlopig stilgelegd;
- tot 18 jaar mogen onze jeugdleden nog wel als gebruikelijk blijven trainen;
- de kleedkamers zijn vanaf die datum ook gesloten (slechts de toiletten zijn bereikbaar);
- er mogen geen ouders of supporters bij de trainingen aanwezig zijn.

De overige "hoofdregels" gelden nog steeds:

Basisregels voor de sport

De KNHB roept iedereen allereerst op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen. Houd je aan alle adviezen:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Houd je ook aan de regels met betrekking tot thuisblijven c.q. in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.

1 ½ meter afstand

• Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden.
  • Voor leden uit hetzelfde huishouden geldt dat ook zij onderling geen afstand hoeven te houden.
  • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassenen.
  • Volwassen dienen te allen tijde afstand te houden ten opzichte van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar.
Meer informatie kun je vinden op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie
Bij vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via: [email protected]

Met sportieve groet,

Bestuur ZHC