Wildertsedijk 22

TC

Opzeggen lidmaatschap ZHC voor 10 mei 2018
8-4-2018

Het hockeyseizoen is nog niet afgelopen maar de Technische Commissie is alweer bezig met de teamindeling en de voorbereidingen op het seizoen 2018/2019.

We gaan er natuurlijk niet vanuit maar overweeg je om volgend seizoen te stoppen met hockeyen, meld dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 mei 2018.We kunnen hier dan rekening mee houden met de teamindeling voor het volgend seizoen.
Komt de opzegging na deze datum binnen dan is de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.

Afmelden kan alleen via de website of per e-mail op onderstaand e-mailadres. Mondeling afmelden via coaches of trainers is niet mogelijk.

Heb je nog vragen, mail ze dan naar:[email protected]keyclub.nl

Met sportieve groet,
Technische Commissie

Geen training tijdens de schoolvakantie van 23 april tot en met 6 mei 2018
8-4-2018

Vanaf vrijdag 20 april hebben de (meeste) scholen twee weken vakantie. Tijdens de vakantie wordt er geen competitie gespeeld (m.u.v. het eerste weekend) door de jongste jeugd en de junioren.
Om die reden zijn er van maandag 23 april tot en met zaterdag 6 mei geen trainingen voor de jeugd.

Maandag 7  mei gaan we weer trainen en de competitie wordt op 12 mei weer hervat.

Met sportieve groet
TC