Ieder jaar is het weer een groot succes; het Charles Mee d'n Bolle Kaant Toernooi bij ZHC!

Sinds 2015 organiseren we een toernooi voor de junioren (basisschool leeftijd) op zaterdag en op zondag een toernooi voor de senioren (vanaf brugklas en ouder).

Het junioren toernooi zal dit jaar worden gehouden op:

Zaterdag 23 juni 2018

Het toernooi voor de senioren is op:

Zondag 24 juni 2018

Tijdens het toernooi, dat garant staat voor een gezellige dag met vrienden en bekenden, kom je niets te kort. Wij zorgen voor de organisatie, jullie voor de gezelligheid. De vereniging heeft ook voldoende hockeysticks beschikbaar. Het enige dat je verder zelf mee moet nemen is:

- een team van maximaal acht spelers;
leuke naam en outfit voor je team;
- stevige gymschoenen;
- goed humeur.

Er zijn verschillende prijzen te winnen en iedereen krijgt aan het einde van de dag een leuke herinnering.
Dus lijkt het je leuk om met je vrienden mee te doen te doen aan dit toernooi? Vorm dan een team en schrijf je in!

Wil je meer informatie over spelregels en inschrijven, stuur dan een mail naar: [email protected]

Feestelijke groet,

De Charlescommissie!