Wildertsedijk 22

Boetes:

De KNHB kan ZHC boetes opleggen. Dit gaat meestal om verkeerd of niet tijdig ingevulde formulieren (Digitaal wedstrijd formulier), afzeggen van wedstrijden maar zeker ook om persoonlijke boetes van spelers zie zich tijdens wedstrijden misdragen. Persoonlijke boetes worden altijd door ZHC op de betreffende speler(s) verhaald.

Een eerste gele kaart van een speler wordt niet door de KNHB met een geldbedrag beboet. De daaropvolgende gele kaarten kost € 7,50 per kaart voor junioren en € 12,50 voor senioren.ij een rode kaart moet de coach dit dezelfde dag melden aan de TC en het wedstrijdsecretariaat en moet een tucht-dossier worden aangelegd.

Boetes voor niet tijdig afwikkelen van DWF en niet verschijnen op een wedstrijd (als team) worden eveneens verhaald op het team. Alleen bij overmacht van het team kan in overleg met het bestuur besloten worden dat ZHC de boete betaalt.